Aukioloajat ja yhteystiedot

Olemme auki päivittäin tiistaista perjantaihin kello 10–17. Lauantaisin avaamme kello 10 ja suljemme kello 15. Lämpimästi tervetuloa koko perheen voimalla, pariskuntana tai aivan yksinkin!

Osoitteemme on Aaltosenkatu 27–29, Tampere

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä osoitteeseen info@lahiruokapuotilempi.fi. Voit tähän osoitteeseen lähettää myös toiveita uusista tuotteista, herkullisia ruokaohjeita tai palautetta tuotteistamme ja palveluistamme.

Lounaslistamme rakennetaan joka viikko uudestaan, ja samoja keittoja ei tarvitse viikon aikana syödä. Lounasvalikoima on rakennettu sesongin raaka-aineiden mukaan, ja tuotteet ovat aina taatusti tuoreita sekä joko lähellä tuotettuja tai luomua.

Lounaamme on usein kasvisruokaa, mutta tarjolla on silloin tällöin myös liha- tai kalavaihtoehto. Emme koskaan tarjoa eläinkunnan tuotteita, joita ei ole tuotettu luonnonmukaisten periaatteiden mukaisesti.

Keittoruokaa sekä leipää voi ottaa lounaspöydästä mielin määrin, ja myös kahvia voi santsata. Lounaan saa myös take away -versiona.

Lähiruokapuoti Lempi hoitaa mielellään cateringin erilaisiin tilaisuuksiin. Olemme järjestäneet tarjoilut useisiin eri tapahtumiin: esimerkiksi Pohjolan Kattorakenne Oy:n joulujuhlaan, markkinointifirma MONEYSITE:n 5-vuotisjuhliin sekä Kampaamo Helinäkeijun asiakasiltaan. Kysy meiltä tarjous, ja voimme alkaa yhdessä suunnitella toiveidesi mukaista tarjoilua juhliisi.